" Niqabtips för minderåriga som vill handla på Systembolaget "

Har ni läst om det ?
 
"I Toronto har man ett system för alkoholförsäljning som påminner en del om det svenska statiliga spritmonopolet, detta för att man vill sörja för att alkohol säljs med ett socialt ansvar och framför allt inte till minderåriga. Den ambitionen tycks dock få stryka på foten när vad som ser ut att vara en heltäckt muslimsk kvinna men egentligen är en 14-årig kanadensisk pojke kliver in i butiken och vare sig behöver lyfta på slöjan eller visa legitimation.

Ett tips kanske till alla svenska skolungdomar som inte orkar vänta på att bli spritmyndiga. Nu behöver du inte betala storebrorsan eller fyllot på parkbänken för att köpa ut spriten åt dig. Det räcker med att skaffa en niqab. Fungerar lika bra för killar dessutom eftersom ingen kan se vem som döljer sig bakom skynket.

Om expediten mot förmodan inte låter dig handla utan börjar knorra om att du ska lyfta på förlåten och/eller visa legitimation kan du spela rasistkortet – börja vifta med armarna och tala på din bästa tillgjorda falsett med brytning om för biträdet att han/hon trakasserar dig bara för att du är muslim och utlänning. Begär namnet på försäljaren och säg att du ska DO-anmäla. Tala om för alla kunder bakom dig i kön och vid kassorna intill att det står en rasist bakom disken.

Utsikterna är stora att du får din flaska. Det är i varje fall värt ett försök. Skyll inte på oss sedan bara när mamma upptäcker spritkassen du gömt längst ned under smutstvätten eller du blir tagen av polisen på stan för fylla. Vi uppmanar inte på minsta sätt minderåriga att dricka alkohol utan försöker bara sätta fingret på ett av många problem med överdriven politisk korrekthet. Skulden vilar helt och hållet på den Systembolagsanställde som låtit dig köpa och på de politiker och journalister som gjort alla i Sverige livrädda för att råka diskriminera någon från en minoritetsgrupp och som därför hellre åsidosätter alla regler än riskerar få rasistfingret pekat mot sig."

Text lånad & kopierad från avpixlat.info


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0