Limmade fast dotterns händer i väggen med superlim . . .

 

Visst kan det vara jobbigt ibland när barnen är små, det ska man inte sticka under stol med. Det får man ta. Annars låter man bli att skaffa barn.

Ställer inte frågan hur man kan sparka en två-åring i magen eller limma fast barnets händer med superlim, på väggen. Att det finns människor som inte har naturliga spärrar är fullkomligt klart numera.


Ingen som misshandlar barn är välsedda någonstans. 

Det var under ett bråk om potträning med dottern som 23-åriga Elizabeth Escalona fick ett utbrott. Pottträning är inget som små barn lär sig över en dag, eller vecka. Det tar tid.

Dottern blev medvetslös i två dagar och fick stanna på sjukhus i en vecka. På sjukhuset kunde man konstatera att hon fått svåra blåmärken, hennes hjärna hade svällt, hon hade brutit ben och skadat lungorna och levern, uppger tidningen Dallas morning news.

Enligt åtalet mot Elizabeth Escalona ska dotterns syskon ha sagt att tvååringen bajsat i byxan och att mamman sedan blivit arg.

Elizabeth Escalona kan dömas till livstids fängelse i delstaten Texas i USA. 23-åringens barn togs ifrån henne efter händelsen i september 2011. Hennes tvååriga dotter har återhämtat sig från skadorna, skriver Dallas morning news.

Polisen säger att  Elizabeth Escalona var frustrerad på 2-åriga Jocelyn Cedillo på grund av en ”pottränings fråga.” Joecelyns syskon berättade för utredarna,  att deras mor sparkade flickan i magen, slog henne med en kanna mjölk, ett bälte och en sko. De såg också Escalona, hälla lim på Jocelyn händer för att sedan limma fast dem mot väggen


Text & bild lånad, klicka här för o komma till sidan.

Kommentarer
Postat av: Malin

Vilket jävla sär! Stryk skulle hon ha!

2012-10-09 @ 22:45:44
URL: http://split.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0