Rånad på sin dotters ena Chihuahua.

 

En äldre kvinna blev på lördagskvällen nerslagen och rånad av en man i 25-årsåldern i Västra Frölunda i Göteborg. Bytet var en liten hund. Kvinnan rastade sin dotters fyra chihuahua-hundar när mannen kom fram och gav henne ett knytnävsslag i ansiktet och sparkade henne så att hon föll omkull. Mannen stal sedan en av hundarna.

 

Rånaren slog och sparkade på den äldre kvinnan för att komma över hundarna, och fick med sig Wilja. Men nu sprids Lizette Jonssons efterlysning av sin hund snabbt i sociala medier. Dagen efter det brutala överfallet i Västra Frölunda är den äldre kvinnan blåslagen och chockad. Det var Lizette Jonssons mamma som drabbades när hon rastade Lizettes fyra hundar på gatan precis utanför porten.

- Det kör upp en bil på gatan. Den kör sakta och stannar en bit bort. Ut hoppar en kille i 25-årsåldern och börjar gå tillbaka mot mamma. Hon tror att han är på väg in i huset. Men han vänder vid entrén, börjar gå på henne och säger ”ge hit hundarna”.

När Lizettes mamma vägrar får hon slag i ansiktet. Han kör med knytnävarna slår henne hårt i ansiktet. Hon är alldeles blåslagen. Han slår även mot kroppen och sparkar henne. Hon skriker så mycket hon kan. Men han lyckas han få loss en av hundarna och lägger benen på ryggen och drar därifrån. Efter en natt när Lizette och hennes mamma har funderat fram och tillbaka över det som hände, och varför det hände, gissar de på att det måste ligga ekonomiska motiv bakom.

- En chihuahua är värd tio till femton tusen. Han försökte ju ta alla fyra hundar jag har, men lyckades bara få en.

 

Redan i natt lade Lizette Jonsson ut en efterlysning av hunden Wilja på sin Facebooksida med löfte om 10 000 kronor i hittelön eller tips som leder till att hunden hittas. Där fick historien snabbt spridning. Vid halvelvatiden på söndagsförmiddagen hade den delats mer än 5 000 gånger.

Överfallet och stölden polisanmäldes redan på lördagskvällen.


Text o bild lånad.

 
 




Kommentarer
Postat av: Malin

Vilka idioter de finns! :( Hoppas hon får igen hunden OSKADD!
Kram

2013-01-13 @ 17:26:59
URL: http://split.blo.gg
Postat av: Angelica

Fruktansvärt. Dom tänker inte det minsta på hunden, det är ett liv dom snor. Hoppas verkligen den kommer åter till ägaren. Jag mår sådär, lite bättre, men inte frisk än :( Legat i sängen hela veckan.

2013-01-13 @ 20:28:50
URL: http://mylifeismyeverything.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag är fortfarande sjuk, blir ju aldrig frisk :( Hostade blod i natt. Allt bra med dig?

2013-01-16 @ 12:54:02
URL: http://mylifeismyeverything.blogg.se/
Postat av: Natalie

Så hemskt! Stackars ägare och hund.. =(

2013-01-17 @ 00:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0